De laatste week van ons schooljaar…

Maandag 25 juni gaan we voor de allerlaatste keer dit schooljaar winkelen en brengt iedereen 3 euro mee voor de boodschappen. We doen inkopen voor 2 feestjes… Na het winkelen blijft juf Jolien in de klas, want ook vakantiejarigen verdienen een kroon. Juf Nicole komt de leesgroepjes nog even halen om ook dat verhaal in stijl af te sluiten. Tegen de middag vertrekken we naar ons eerste feestje!? We vieren de 9de verjaardag (16/7) van Daan bij hem thuis met frietjes.

Dinsdag 26 juni blijven we in de klas, want opruimen en werkblaadjes bundelen hoort ook bij het einde van het schooljaar. We gaan ook nog een beetje knutselen en er staat nog turnen met juf Katleen in onze agenda.

Woensdag 27 juni vieren we de 7de verjaardag (25/7) van Senne met pannenkoekjes. Daar kijken we natuurlijk ook naar uit!

Donderdag 28 juni hebben we sportdag, eigenlijk sportvoormiddag. We gaan te voet naar de grote sporthal in de Kimpel en sporten met een doorschuifsysteem. ‘s Middags picknicken we aan de vijver. Denk er dus aan sportieve kledij en schoenen aan te doen en boterhammen en voldoende drank mee te geven. Wie klaar is met de lunch, kan nog even spelen in de speeltuin. In de namiddag gaan we naar het dierenparkje.

Vrijdag 29 juni zwaaien we elkaar uit! Opletten, want om 11u vertrekken de bussen al in de school, de kinderen die afgehaald worden, komen dus ook om 11u naar de poort.

Zondag 1 juli is er vanalles te doen in Bilzen. De winkels zijn open, er is een auto-show én klavertje 3 zorgt voor kinderanimatie op de markt met een springkasteel, Vlaamse kermis, een clown, grime…

One thought on “De laatste week van ons schooljaar…

  1. Pingback: Weekoverzicht van 25/06 t.e.m. 29/06 « Klavertje 3 – juf Jessica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s